facebook twitter RSS

Sonbahar Filmi - Yerli Film izle - Divx izle

1997 yılında 22 yaşında cezaevine giren üniversite ögrencisi Yusuf, aradan 10 yıl gectikten sonra saglık nedenleri oldugu için tahliye olur.Dogu Karadeniz'de ki öyüne dönen Yusuf'u birtek yaşlı ve hasta annesi karşılar.Babası ölmüş ablası ise evlenmiş ve büyük bir şehire taşınmıştır.Ekonomik nedenler dolayısıyla sadece yaşlı insanların bulundugu köyde Yusuf sadece çocukluktan arkadaşı olan Mikail ile görüşmektedir.Sonbaharın veda edip kendini kışa teslim ettigi zamanlarda Yusuf ve Mikail meyhanede bir hayat kadını olan Gürcü kız Eka ile tanısır.Farklı Dünyalardan gelen bu iki insana birliktelik için zaman ve koşullar uygun olmasada Yusuf için hayata tutunma mücadelesi başlar.

Tür : Dram
Yönetmen:Özcan Alper
Senaryo:Özcan Alper
Yapımcı:F. Serkan Acar
Oyuncular : Onur Saylak, Megi Kobaladze, Serkan Keskin, Raife Yenigül, Arda Diraz

+ yorum + 4 yorum

Adsız
04 Eylül, 2009

Harika Bir Film;
İzlenmesi Gerekir..

adsız 2
04 Ekim, 2009

Hiçbir şey, hiçbir olay, hiçbir ideal insan hayatından daha değerli değildir. Aslolan hayattır. Yitip gitmiş, yaşayamamış ve yaşanamamış binlerce canın vebali gençleri asıl hayat hakikatınden koparan siyasi baronların, her dünya nizamındaki köşe tutucularındır. Onların mutluluk tasavvuru için yitip giden canlara çokk yazık.... Hikmet ve hakikate erişme temennisi ile...

26 Mart, 2011

Çok güzeldi yalnız bir de şu anlamadığımız dilde geçen konuşamlar da Türkçe veya Türkçe alt yazılı olsaydı, daha güzel olacaktı.

Adsız
17 Mayıs, 2011

Cok güzel bir film ,

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Lütfen Türkçe Kurallarına Uygun Bir Biçimde Yazınız..